Privat sygeplejerske hjælper med genoptræning og rehabilitering i eget hjem.

 

Privatsygeplejerske hjælper ældre med genoptræning og rehabilitering efter operation.

Rehabilitering og aflastning i eget hjem med en privatsygeplejerske kan være en god måde at komme tilbage på fode igen efter udskrivelse. Udover at hjælpe med genoptræningsøvelser, kan sygeplejersken også hjælpe dig med dagligdags opgaver og holde øje med din generelle sundhedstilstand.

 

Genoptræning og rehabilitering i eget hjem med privatsygeplejerske

Det kan føles uoverskueligt at komme hjem efter en indlæggelse eller som nyopereret. Patienter udskrives ofte hurtigt fra hospitalet og førend de føler sig klar til at komme hjem. Dette kan medføre usikkerhed, da man ofte stadig er svækket og har svært ved at klare sig. Pårørende kan være bekymrede for sine nærmeste i den forbindelse.

Genoptræning og rehabilitering er ikke blot vigtigt i forhold til det fysiske helbred, men også det psykiske, og derfor er det essentielt at komme godt og hurtigt tilbage på benene.

 

Egeskov Nursings privatsygeplejersker tilrettelægger genoptræningsforløb efter dine behov

Hos Egeskov Nursing kan vi kan hjælpe dig med privat sygepleje efter udskrivelse – allerede samme dag. Vi sikrer at hjælpemidler, medicin og andet praktisk er på plads, så du og dine pårørende ikke skal bekymre jer. Vi kan også være til stede ved udskrivningssamtalen, ledsage dig hjem og være med til andre samtaler, hvor du føler behov for støtte.

I samarbejde med dig og dine pårørende tilrettelægger vi, hvad du har behov for. Dette kan være hjælp til personlig pleje, samvær ved måltidet, genoptræning, gåture mv. Vi samarbejder med dygtige privatlæger og fysioterapeuter, som også kan yde dig bistand hjemme, alt efter din situation og behov.

 

Din privatsygeplejersker hjælper dig med at komme på benene igen

Er du opereret, varetager vi din sårpleje og fjerner stingene efter lægens anvisninger. Din sygeplejerske kan desuden rådgive og vejlede omkring kost og væske, således at du hurtigere generhverver dit optimale funktionsniveau, og igen kan vende tilbage til hverdagen på bedst mulig måde.

Du har altid mulighed for at komme i kontakt med en sygeplejerske, hvis du har spørgsmål eller er usikker i forhold til din situation.

Med privat sygepleje til genoptræning og rehabilitering kan vi bl.a. tilbyde:

  • Hjælp til bad og velvære
  • Medicin – afhentning på apotek samt dosering
  • Sårpleje
  • Genoptræningsplaner og hjælp til mobilisering

Kontakt os for at høre mere om genoptræning med privatsygeplejerske

Står du selv i en situation hvor en privatsygeplejerske kunne hjælpe dig med genoptræning, eller har du et familiemedlem, der står over for en operation? Uanset om det drejer sig om dig eller et familiemedlem, så er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale. Sammen finder vi ud af hvad du har brug for og hvordan Egeskov Nursing kan assistere.

 

    Egeskov Nursing Privat Sygepleje hjælp ved rehabilitering og genoptræning

    top