Privat sygeplejerske hjælper patient med sygdomsforløb

 

Privat sygeplejerske hjælper patient med at holde styr på sit sygdomsforløb.

Føler du, at dit sygdomsforløb er uoverskueligt, og har du brug for hjælp til at skabe overblik og overskud? En privatsygeplejerske kan fungere som tovholder i sygdomsforløb. Privat sygepleje kan overskueliggøre sygdomsforløbet og gennemgå det i detaljen med dig.

 

Oversigt over dit sygdomsforløb

Det kan være svært at finde rundt i et komplekst sundhedsvæsen – særligt hvis man har flere forskellige sygdomme. Mødet med sundhedsvæsnet kan efterlade frustration hos patienter og pårørende, da man kan opleve at der ikke er tid til at få forklaret tingene ordentligt. Det kan også være miskommunikation mellem sundhedsfagligt personale, så  man er nødsaget til at gentage sin sygdomshistorie på ny. Det kan være opslidende i længden.

Din privatsygeplejerske kender dig og din situation og kan fungere som tovholder i dit sygdomsforløb

Med udgangspunkt i din situation, vores faglige kompetencer og kendskab til sundhedsvæsenet, hjælper din privatsygeplejerske dig med at samle trådene og skabe overblik over dit patientforløb. Således bør dine valgmuligheder fremstå tydeligere, og du vil opleve at blive mere inddraget i beslutninger i dit sygdomsforløb. På den måde får du som patient eller pårørende en oplevelsen af at blive hørt og forstået, så der kan komme afklaring på dit patientforløb.

Få hjælp som pårørende

Vi yder også hjælp til dig som pårørende, hvis du har brug for hjælp til at håndtere et sygdomsforløb hos eksempelvis en ægtefælle eller forælder. Det kan være hjælp til lægekontakter, opfølgning på undersøgelser, dosering af medicin eller almen pleje.

Det kan føles grænseoverskridende at stå med et familiemedlem, hvis sygdomsforløb man nu skal styre selv. Vi oplever at kunne gøre en positiv forskel i disse situationer, da vi som sygeplejersker med lang erfaring kan skabe overblik og kontinuitet, så du ikke skal bekymre dig. Vi samarbejder desuden med både egen læge og hospitaler, hjemmeplejen eller plejehjem, eller andre aktører der spiller en rolle i sygdomsforløbet, således at vi kan samle trådene for alle parter.

Tryghed, nærvær og tid til at sætte dig godt ind i tingene

Tid og kontinuitet er altafgørende for at skabe tryg og nærværende sygepleje. Hos Egeskov Nursing har vi kun det antal patienter, som gør at vi kan tage os den fornødne tid hos den enkelte og sørge for at alle spørgsmål og behov bliver mødt.

Læs om vores sygeplejerske Lones tilgang til kontinuitet og nærvær når hun er på omsorgsbesøg.

Privat sygeplejerske hjælper ældre med at skabe overblik og holde tråd i sygdomsforløbet.

Vil du vide mere om hvordan en privatsygeplejerske kan fungere som tovholder i sygdomsforløb?

Du er altid velkommen til at ringe, skrive eller udfylde nedenstående formular. Så kan vi sammen tale om dit behov og afklare, hvordan vi bedst kan assistere netop dig. Alle forløb tilrettelægges ud fra dine behov.

 

    Egeskov Nursing Privat Sygepleje

    top