Privat sygeplejerske på omsorgsbesøg hos ældre patient. De sidder ved havebord og drikker kaffe og griner.

Privat sygeplejerske på omsorgsbesøg hos ældre patient. Privatsygeplejersken hjælper med det fysiske og mentale helbred.

Egeskov Nursings privatsygeplejersker kan fungere som en professionel, sygeplejefaglig besøgsven. De kan være med til at skabe tryghed i hverdagen samt forebygge ensomhed og eventuelle begyndende sygdomme. Da særligt ældre kan være meget ensomme, er forebyggelse af ensomhed hos ældre vigtigt i vores arbejde. 

 

Omsorgs- og tryghedsbesøg af nærværende og kompetent privatsygeplejerske

Er du ofte alene, eller føler du dig alene og ensom? Flere kan føle sig ensomme i hverdagen, særligt hvis livet ændrer sig grundet sygdom eller relationer forsvinder. Immobilitet kan også være en årsag til ensomhed, da det forhindrer at man kommer ud af sit hjem og rundt til aktiviteter, venner og bekendte.

Vores sygeplejersker hjælper med forebyggelse af ensomhed hos ældre

Med omsorgs- og tryghedsbesøg i hverdagen kan din privatsygeplejerske være med til at forebygge ensomhed og sygdom og dermed højne livskvaliteten. Vi kan observere ændringer i din sundhedstilstand, du måske ikke selv bemærker og hurtigt hjælpe med at iværksætte sygeplejefaglige tiltag, så sygdom ikke udvikles.

Med en professionel besøgsven med sygeplejefaglig baggrund er der tid og nærvær til gåture, indkøb, besøg på kirkegården el.lign. Sammen finder vi de aktiviteter, som du ønske at deltage i. Vi kan også bistå med at kontakte fællesskaber, da det ofte kan være at svært selv at tage den første kontakt. Derudover kan vi også aftale tryghedsopkald på dage, hvor du ikke har brug for besøg.

Omsorgsbesøg tilrettelægges i samarbejde med dig

Alle forløb hos Egeskov Nursing tilrettelægges i tæt kontakt med dig, så vi kan assistere bedst muligt. Vi ønsker at sikre kontinuitet i vores arbejde, så du ikke skal møde et nyt ansigt hele tiden. Det betyder, at din privatsygeplejerske kommer til at kende dig og din hverdag godt, så du kan føle dig helt tryg og tilpas i mødet med din sygeplejerske.

Vi hjælper også meget gerne til med forskellige praktiske opgaver, som du måske har svært ved at overskue. Det kan være rengøring, gåture (også med hund), tøjvask, indkøb, kontakt til læge eller andre opgaver, som du har behov for hjælp til.

 

Omsorgsbesøg med privatsygeplejerske kan være for dig, hvis du eksempelvis…

  • … føler dig ensom
  • … ikke kan overskue hverdagen
  • … har brug for sygepleje, men også vil have opsyn på dit mentale helbred
  • … er bekymret og utryg i dit hjem

Besøg af privat sygeplejerske til omsorgsbesøg hos ældre patient.

 

Kontakt os for at høre mere om omsorgs- og tryghedsbesøg med privatsygeplejerske

Lyder omsorgsbesøg af privatsygeplejerske som en god løsning for dig? Kontakt os for en uforpligtende samtale om dine ønsker og behov. Så finder vi sammen ud af, hvordan Egeskov Nursing bedst kan hjælpe netop dig.

 

Vi tilbyder også ledsageordning, så du kan have en fagperson ved din side til samtaler eller besøg, der kan være svære at gå igennem alene. Læs mere om ledsageordningen her. 

 

    Egeskov Nursing Privat Sygepleje til omsorg for ældre eller syge

    top