Få hjælp til dosering af medicin af privat sygeplejerske. Medicinæske og vand på bord. Privat sygeplejerske hjælper patienter med at holde styr på medicin og recepter.

 

Privat sygeplejerske hjælper patient med at holde styr på recepter og medicin.

Som privatsygeplejersker kan vi hjælpe med at håndtere din medicin samt hente din medicin og bestille nyt hos lægen. Det kan være svært at holde styr på sin medicin, hvis man tager mange forskellige. Få hjælp til dosering af medicin og af en privatsygeplejerske, og vær tryg ved, at din sygeplejerske passer godt på dig. 

 

Få hjælp til dosering af medicin af en privatsygeplejerske

Ældre tager mere medicin end yngre og ofte flere lægemidler samtidigt, da vi med alderen får flere sygdomme, som kræver langvarig behandling. Når man tager flere forskellige slags medicin samtidig, kan det være vanskeligt at sikre, at alle lægemidlerne bliver taget i korrekte doser på det korrekte tidspunkt. Nogle lægemidler må ikke tages samtidigt, og dette kan være uoverskueligt selv at håndtere.

En privatsygeplejerske kan hjælpe dig med at gennemgå din medicin, dosere, bestille og afhente. Som privatsygeplejersker har vi desuden kompetencer til at varetage og håndtere lægemidler og væsker, der gives som injektioner eller i drop, hvis der er behov for behandling med dette i eget hjem.

Har du behov for omsorgs- og tryghedsbesøg, genoptræning eller ledsagerordning, kan vi også assistere med dette. Under disse besøg kan hjælp til dosering af medicin også inkorporeres.

Din privatsygeplejerske kan bestille og afhente din medicin

Hos Egeskov Nursing ønsker vi at gøre livet så nemt som muligt for vores patienter. Vi oplever at mange finder det tryghedsskabende, at vi som sygeplejersker kan hjælpe med at bestille og afhente medicinen, så de ikke selv skal bekymre sig om det. I samarbejde med dig, skaber vi overblik over din medicin. Det gør vi også gerne i forbindelse med omsorgs- og tryghedsbesøg, hvor vi gennemgår dit helbred og assisterer dig i de dagligdags ting, som du holder af.

Vi håndterer medicin patientsikkert og altid i tæt dialog med behandlingsansvarlige læger eller hospitalsafdelinger. Dette sikrer at du får den bedst mulige behandling, så din medicin virker bedst muligt.

Vil du vide mere om hjælp til dosering medicin af en af vores privatsygeplejersker?

Hvis du vil vide mere, så er du altid velkommen til at kontakte os. Sammen kan vi finde ud af, om en af vores privatsygeplejersker kan hjælpe dig i din situation. Forløb hos os aftales altid i tæt dialog med dig, så du er sikker på at få dækket dine behov for sygepleje.

 

    Egeskov Nursing Privat Sygeplejerske hjælpe med håndtering af medicin

     

    top