Mød vores team af dedikerede privatsygeplejersker

Egeskov Nursing tilbyder privat sygepleje i hele Danmark. Vi kan assistere ved mange forskellige sygeplejeopgaver. Alle vores privatsygeplejersker er kompetente inden for sygeplejefaget og har lang erfaring. Som patient er du altid i centrum, og vi planlægger sygeplejeforløbene efter dine ønsker og behov. 

 

Privat sygepleje i hele Danmark – vi kan assistere med mange forskellige opgaver:

Kateteranlæggelse- og pleje

Det kan være svært selv at pleje sit kateter og opretholde den optimale hygiejne for at forebygge infektioner. Vores privatsygeplejersker kan assistere med kateteranlæggelse og pleje af kateteret – både hvis det er én eller flere gange dagligt. Egeskov Nursings privatsygeplejersker kan hjælpe med både KAD, topkateter og nefrostomikateter.

Sårpleje

Som privatsygeplejersker kan vi både vurdere dit sår samt lave en plan for sårpleje i samråd med din læge eller eventuel specialafdeling. Vi har bred erfaring med at være tovholder og koordinator, så du ikke skal bekymre dig. Din privatsygeplejerske vil behandle dit sår og vil også være opmærksom på din generelle sundhedstilstand.

Blodtryksmåling

Der kan være mange grunde til, at du holder ekstra øje med dit blodtryk. Nogle gange er det i kombination med andre sygdomstilstande. Som din private sygeplejerske kan vi assistere med blodtryksmåling og derudover holde øje med din generelle sundhedstilstand. Vi kan også ledsage dig til lægebesøg, hospital eller andre aftaler. Læs mere under Ledsageordning.

Fjernelse af sting

Din privatsygeplejerske kan hjælpe med at fjerne dine sting. Hun kan også være behjælpelig med at holde øje med at dit sår heler, som det skal, og eventuelt udføre sårpleje.

Blodprøvetagning

Vi kan tage blodprøver på vegne af din læge eller et laboratorium, og din private sygeplejerske gør det nemt og bekvemt i trygge omgivelser – enten i dit eget hjem, på din arbejdsplads eller andet sted, der fungerer for dig. Derefter bringer vi prøverne til analyse.

Vi kan også være behjælpelige med at holde styr på dit sygdomsforløb og være bisidder ved lægesamtaler, hospitalsbesøg eller andet, hvor du ønsker at have en fagperson ved din side.

Hjælp efter operation

Det kan være en hård omgang at blive opereret, hvad end det har været et stort eller et lille indgreb. Patienter udskrives ofte hurtigt efter operationen og mange føler sig utrygge herved. En privatsygeplejerske kan hjælpe dig med alt lige fra at forstå din medicinliste til genoptræning, sårpleje, forbinding og andre sygeplejeopgaver, som du har behov for i tiden efter operationen.

Alkoholisme og afrusning

Er du eller en pårørende kommet ud i et alkohol misbrug, kan vi tilbyde hjælp til afrusning under fuld diskretion. Vi tilbyder privat sygepleje i hele Danmark.

Helt konkret vil en privat sygeplejerske være tilstede under afrusningen, og dermed stå til rådighed for samtale, støtte og hjælp til at holde fokus på afrusningen. Dette foregår selvfølgelig i tæt samråd med egen læge. Er du i antabusbehandling, bistår vi dig med denne, både konkret, men også som motivator og samtalepartner, således kan afrusningen foregå hjemme i trygge omgivelser, så du løbende kan genoptage dagligdagen igen.

Diabetes, blodsukkermåling mv.

Har du brug for hjælp til blodsukkermåling og/eller administration af antidiabetika i henhold til din læges ordination? En privat sygeplejerske kan hjælpe dig med disse ting, og assistere dig hvis du har spørgsmål eller andre behov i forbindelse med din diabetes. Vi kan desuden være behjælpelige med kostvejledning, så du får en optimal kost.

 

    Egeskov Nursing Privat Sygepleje

    top