Udtalelser fra vores kunder

Vi er meget glade for og stolte af, at vi udøver professionel sygepleje, som gør en forskel for både pårørende og patienter. Her på siden har vi samlet et udpluk af de tilbagemeldinger, som vi har fået. Citaterne på denne side er naturligvis udgivet med tilladelse fra de forskellige personer.

 

Anne Mettes tilstedeværelse i min fars sygdomsforløb, hendes faglighed og omsorg for os alle var enestående. Hun opholdt sig diskret i baggrunden store dele af tiden, men var vedvarende opmærksom på min fars opfølgingsbehov og lå konstant i forkant. Det var intense og krævende dage på så mange måder, og for os alle var det trygt og lindrende at Anne Mette havde overblikket og var mærkbart kompetent. Måden hvorpå hun ivaretog min fars plejebehov, samtidig som hun var opmærksom på os andre og vores emotionelle tilstand var lindrende og gjorde os alle godt.

Marianne, pårørende til terminal patient

 

Min oplevelse med Egeskov Nursing har været meget professionelt og trygt. Vores privatsygeplejerske blev tilknyttet mine forældre, og hun lærte dem hurtigt at kende og gav dem virkelig god behandling og respekt. Det var rigtig godt at have en fagperson ved sin side, som man kunne gennemgå forløbet med og bedre forstå hvordan behandlingen gik. Forløbet gjorde det muligt for mine forældre at blive i eget hjem længst muligt. En varm anbefaling til Egeskov Nursing.

Helle, pårørende til terminal patient

 

Stor ros til Margit og hendes fantastiske personale. Min moster fik super-professionel pleje af dygtige sygeplejersker, der også tog god hånd om mig som pårørende. Takket være Egeskov Nursings indsats fik min moster den bedste udgang fra livet, som hun og familien kunne have håbet på.

Mette, pårørende til terminal patient

top