Mød vores team af dedikerede privatsygeplejersker

Alle sygeplejeopgaver udføres hos os med fokus på omsorg, tillid, nærvær, tryghed og tid. Vi har en åben og lyttende dialog med dig som patient, så vi sikrer at dine behov dækkes bedst muligt, og at du samtidig føler dig tryg ved situationen. 

 

Privat sygeplejersker der giver dig omsorg og tryghed

En del patienter har oplevet et sundhedssystem, som i mange henseender er præget af mangel på tid, nærvær og kontinuitet. I vores øjne, skal der netop være tid til nærvær for at kunne opbygge en tillidsfuld relation og tilbyde professionel sygepleje på et højt fagligt niveau. Vi arbejder altid med patienten i centrum.

Fordele ved at vælge en privat sygeplejerske fra Egeskov Nursing

Hos Egeskov Nursing privatesygepleje har vi kun det antal patienter, der tillader os at give optimal tid og kontinuitet i plejen af vores patienterne. Forudsigelighed resulterer i, at vores patienter opnår ro og tryghed, og det er medvirkende til øget livskvalitet. Hos os er der tid til at udføre helhedspleje i et tempo der er tilpasset netop dig som patient, men også dine pårørende omkring dig.

Alle vores sygeplejersker har mange års erfaring med sygepleje, og alle arbejder de for, at du som patient skal føle dig godt tilpas. Vi gør meget ud af, at du skal kunne følge med i dit sygdomsforløb og være tryg. Vi arbejder tværfagligt med eksempelvis egen læge, hospital og fysioterapeut, så vi sikrer at du får den pleje, du har brug for. Samtidig kan vi fungere som tovholder for dig, så du nemmere får et overblik over sygdomsforløbet.

Er privatsygepleje noget for dig?

Der kan være mange grunde til at vælge en privatsygeplejerske – enten som supplement eller som erstatning for nuværende plejeløsninger. Er du bekymret for dine forældre, ægtefælle eller nærmeste pårørende, som bliver ældre, er syge eller ensomme? Har de svært ved at klare sig i hjemmet? Ønsker du endnu mere omsorg og privat pleje i eget hjem? Så kan privatsygepleje være en god løsning.

 

Mød vores sygeplejersker

 

    Egeskov Nursing Privat Sygepleje

    top